Besplatna dostava Za sve nove klijente!
Meni

Crtani Film Cvijeće Auto Oznaka Kreativno Ručka Vrata Automobila Naljepnice Dvo-Boja Dizajnerske Vinil Naljepnice Naljepnice

  • Početna
  • Vanjski Pribor
  • Crtani Film Cvijeće Auto Oznaka Kreativno Ručka Vrata Automobila Naljepnice Dvo-Boja Dizajnerske Vinil Naljepnice Naljepnice
Crtani Film Cvijeće Auto Oznaka Kreativno Ručka Vrata Automobila Naljepnice Dvo-Boja Dizajnerske Vinil Naljepnice Naljepnice
Oznake: auto naljepnice s monograms, naljepnice za vozila s vukovima, naljepnice za zemlje automobila, naljepnice za automobile s velikim cvjetovima, naljepnice za vozila sa cvjetovima kamilice, Auto naljepnice, naljepnice za vozila s leopard, pokretni auto naljepnice, naljepnice za automobile od perja, oštre auto naljepnice
13.61 kn 7.45 kn
Na lageru SKU - w61528
Veličina
  • s
  • m
  • l
  • xl
Boja

71260 Topla rasprodaja Poštovani kupci!Dobrodošli!

Mi smo profesionalni proizvođač vinil naljepnica stroj za rezanje .

Naljepnice O ur koriste najnoviju kinesku tehnologiju naljepnice, kako bi se osiguralo da naljepnice imaju jednobojnu,

transparentni i lijep na izgled.

Naše naljepnice vrlo jednostavan za korištenje i da ih nije lako oštetiti tokom transporta.

Mi vam možemo pružiti različite vrste modnog dizajna i personalizirane proizvode u raznim bojama u skladu sa zahtjevima naših klijenata!

Karakteristike proizvoda:

1. Vaša slika možda neće odraziti pravu veličinu.To je digitalni primjer za demonstraciju.Da oznaka odgovara vašem prostoru na 100%, vi ste se trebali mjeriti svoj prostor.

2. Naše naljepnice urezana pod pritiskom , a ne tiskane, tako da oni ne sadrže nikakve pozadine, pozadinu će se zid ili površinu na koju se primjenjuju naljepnicu.

3. Mi koristimo visoko kvalitetne mat vinil, netoksični , ekološki , bez gubitka kvalitete prekovremeno, kao i tiskane naljepnice.

4. Naljepnice se mogu lako ukloniti bez oštećenja zida.Ali NE može se ponovno koristiti nakon primjene

5. Mi podržavamo isporuku robe , molimo vas, kontaktirajte nas, mi vam možemo preporučiti najbolju logistiku za svoju zemlju.Mi također podržavamo prodaju na veliko.Mi ćemo vam pružiti najbolje proizvode i bolju uslugu!

Ostavite poruku, da nam boju koju želite!U suprotnom, mi ćemo vam poslati crna boja.

Koristite link:

1. Pobrinite se da прикрепляемая površina je glatka i da joj je oticati, konkavnost i bore.Ne прилипайте.

2. Odaberite mjesto nanošenje paste za zube, očistite površinu od plutajuće prašine i masnoće, kako bi bili sigurni da je površina suha i čista.

3. Napravite jednostavno planiranje u skladu s postupkom umetanja, naravno, možete to učiniti i sami u skladu sa svojim vlastitim kreativnost.

4. Pažljivo uklonite prozirnu foliju na poleđini proizvoda, prionula stavite u sredinu, a zatim расплющите ga lijevo i desno,a zatim polako otkine površina prozirne folije.Predivna.

Pitanje: da li je Moguće ukloniti naljepnice?

Odgovor: Da, naljepnice se mogu lako ukloniti, polako отклеивая ih.Kada se primijeni na vozilo, možda ćete morati učiniti toplinu za pomoć (sušilo za kosu).

Pitanje: Možemo li napraviti sigurnosnu naljepnicu drugog veličine?

Odgovor: Molimo, kontaktirajte nas za doradu veličina.Mi ćemo cijenu ponude, ako ćemo biti u mogućnosti zadovoljiti vaše zahtjeve.

Pitanje: Možemo li postaviti željenu mi je boja?

Odgovor : Da, molim vas, recite nam.imamo mnogo boja, ali mi ne stavimo sve boje u izabrani položaj.Mi vam možemo pružiti sve boje koje mogu pružiti drugi prodavači.

Pitanje : Možemo li postaviti neke naljepnice koje su mi potrebne?

A : Da, molimo vas , kontaktirajte nas i recite nam što vam je potrebno, mi ćemo dati ponudu, ako ćemo biti u mogućnosti zadovoljiti vaše zahtjeve.

Pitanje : nalazim da svoje naljepnice razlikuju od drugih prodavača.U čemu je razlika ?

Odgovor : Da, naše naljepnice koriste najnoviju kinesku tehnologiju naljepnice, kako bi se osiguralo da naljepnice će biti čist u boji, prozirna i lijepim izgledom.Naše naljepnice vrlo jednostavan za korištenje i da ih nije lako oštetiti tokom transporta.

Pitanje : Možemo li prodati svoje proizvode?

A : Da ,mi podržavamo isporuku robe , molimo vas, kontaktirajte nas, mi vam možemo preporučiti najbolju logistiku za svoju zemlju.Mi također podržavamo prodaju na veliko.Mi ćemo vam pružiti najbolje proizvode i bolju uslugu!

Uvjeti dostave

1. Ako odaberete način dostave: Ekonomska zračni mail Yanwen ili običan mali upućivanje China post plus, ona ne može pružiti informacije o praćenju inozemstvu, molimo vas, ne brinite, to će biti uspješan, dolazimo do vaše zemlje, a njegova brzina je gubitak paketa je vrlo niska.U tim poslovima ne primamo nikakvih sporova bez broja za praćenje.

2. Ako želite pratiti informacije o projektu u realnom vremenu i da vam je hitno potrebna proizvod, molimo odaberite ePacket zračne pošte Stup Kine, posebnu liniju za isporuku www.metalstil.com.hr Standard Premium-YW ili drugu konopa, kao što su DHL, EMS, UPS itd.

3. Ako imaju posla s našim vremenom isporuke, molimo vas, ne otvarajte raspravu lako, njihovo razumijevanje je vrlo cijenjen.

4. Željeli smo im pomoći riješiti bilo kakav problem, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što nam dati negativnu ocjenu.

5. Nudimo дропшиппинг i veliko prodaju, ne usuđujući se da nas kontaktirate, mi smo željeli dugoročne poslovne odnose sa njima.

6. Njihovo odobrenje-to je naš prijedlog.Hvala puno za njihovu podršku.

Povrat novca , Povrat i Ponovno Slanje

1. Ako imate bilo kakav problem sa našim proizvodom,možete tražiti povrat novca ili povrat novca u roku od 7 dana nakon primitka robe.Molim vas, prvo se obratite našoj korisničkoj službi, prije nego što se vrati ili otvoriti spor protiv nas.

2. Svi proizvodi moraju biti vraćeni u njihove početne uvjete,inače mi откажем u povratku.Kupac je odgovoran za sve troškove nastale u postupku za povrat robe.

3 .Ako ste dobili oštećene ili neispravne robe,molimo vas da odmah pošaljite nam svoje parcele i fotografiju proizvoda, zatim mi ćemo vam poslati ponovo ili ćemo vam vratiti novac .

  • Model: Biljka Cvijeće
  • Dizajn: Crtani film
  • Naziv modela: car549
  • Stavljanje Naljepnica: Cijelo Tijelo
  • Tip Naljepnice: Tijelo Vozila
  • pakiranje: Dolazi U Pakiranju
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Vrsta: PVC
  • Tip materijala: PVC, vinil naljepnica

Dodaj recenziju

Vaša ocjena:

Srodni proizvodi

Srodni proizvodi

Pogledajte kolekciju srodnih proizvoda

Srebrno Naljepnica na rešetku V6 motor za VW Volkswagen Tiguan 4motion Touareg Atlas VW V6 Prednji Zidna Naljepnica Naljepnica na posebne natpisne VW
Lik: ✔ je Izrađen od visoko-kvalitetne kroma i materijal Abs, štiti od kiše i sunca, ne blijedi, ne hrđa i trajati mnogo godina. ✔ Trodimenzionalni 3D dizajn i debljina vidljive ikone V6 ističu izvrsne karakteristike vašeg automobila. ✔ S jakom samoljepivi stražnji dio, ona je čvrst i nije tako
81.97 kn 63.93 kn
Super Stara vještica jahanje na metli auto naljepnica PVC naljepnice u boji i Pribor za motocikle naljepnica 16x12 cm
Super Stara vještica jahanje na metli auto naljepnica PVC naljepnice u boji i Pribor za motocikle naljepnica 16x12 cm Potpuno novi, snažan, svestran i kvalitetan.Jednostavna instalacija, jednostavno umetnite ga, pogodan za sva vozila. Materijal: visokokvalitetni PVC materijal za zaštitu
34.12 kn 12.31 kn
FORAUTO 10 kom. Auto Suncobran Dojenče Snažnu Vučnu Prsten Lastin Rep Dojenče 45 mm Promjer PVC Materijal je Auto-stil
Karakteristike: 100%potpuno Novi i high-end brand. Materijal: PVC Boja: Crna, Prozirna Veličina: Kao Na Slikama Upute za uporabu: 1. Ako na адсорбционной površine ima prljavštine, ulja, vode, otpad, prah i tako dalje, Molim vas, ne прикрепляйте
13.20 kn 10.32 kn
Tri Ratels FTZ-139# Židovska Davidova Zvijezda Simbol Judaizma Znak Vinil Naljepnica Za Automobil Auto Kamion Prozor Branik Dekor
Nudimo vam kupiti 4 naljepnice ili čak i više: 1. Uživajte u mnogo nižom cijenom za jedinicu. 2. Kao sigurnosne naljepnice ostane bez umetanja. 3. Stavite u različitim mjestima kao što je vaš stroj, zid, vrata, hladnjak, wc i tako dalje 4. Davanje dodatne naljepnice kao poklon prijateljima i obitelji.
12.37 kn 7.45 kn
Novi 3D logo ABT prenamijeni ikone vozila auto prednja rešetka simbol naljepnice naljepnica na auto oznaka
Novi 3D logo ABT prenamijeni ikone vozila auto prednja rešetka simbol naljepnice naljepnica na auto oznaka Opis: Značajke: 3D dizajn, odlična kvaliteta, zaštita od korozije i otpornost na vodu,nikada ne blijedi Prikladno mjesto: kućište/retrovizor 1. Vaši proizvodi će biti poslati u roku od
19.96 kn 17.98 kn
Smiješno Voditi Bodovanje Vinil Naljepnice Auto Oznaka Za Kamione Humor Vodootporan Stil .
Ako imate dodatne potrebe, možete me kontaktirati Podrška veleprodaje / Podrška za prilagođene naljepnice Paket uključuje: 1XFunny Bodovanje Vinil Naljepnice Auto Oznaka za kamione Humor Vodootporan Vinil Za polaganje . Veličina: L, M, XL. Opis: Naljepnice drže
34.12 kn 6.15 kn
Crtani Naljepnice, Naljepnice Za Vozila Rinker S Вырезанной Naljepnica-Naljepnica Za Prozore, Automobile, Kamione, Laptop
Poštovani kupci!Dobrodošli! Mi smo profesionalni proizvođač vinil naljepnica stroj za rezanje . Naljepnice O ur koriste najnoviju kinesku tehnologiju naljepnice, kako bi se osiguralo da naljepnice imaju jednobojnu, transparentni i lijep na izgled. Naše naljepnice vrlo
16.89 kn 9.43 kn
Tri Ratels B720 Seksi Djevojka Aqua Naljepnica Šarene Prijenosni 3D Animacija Naljepnice, Pogodan Za Zidni Dekor Laptop
Nudimo vam kupiti 4 naljepnice ili čak i više: Uživajte u mnogo nižom cijenom za jedinicu. ② Kao sigurnosna naljepnica, kada umetanje nije moguće. ③ Stavite u različitim mjestima, kao što su vaš automobil, zid, vrata, hladnjak, wc i tako dalje Priuštite dodatne
12.10 kn 8.14 kn
Automobilska oznaka za Chevrolet Cruze Spark BOLT Kavalir Colorado Corvette Oniks Orlando Сильверадо Prigradskim Tahoe Tracker Первопроходец
Automobilska oznaka za Chevrolet Cruze Spark BOLT Kavalir Colorado Corvette Oniks Orlando Сильверадо Prigradskim Tahoe Tracker Первопроходец Opis proizvoda: 100% Novi brand i dobre kvalitete Materijal:PVC Vodootporan, otporan na blijedi, самоклеящийся,
17.02 kn 13.61 kn
2x Led Žarulja Za Vrata Automobila Za Mercedes Benz C CLK SLK SLR Klase W203 2001~2007 W208 R171 C199 Dobrodošao Lampica Laserski Projektor
Ako vam je potrebna slika logotipa, možete se konzultirati s nama Lice - Vrata svjetlo , svjetlo dobrodošlice. - Postavljen samo,izgleda dobro i korisno, niska potrošnja energije. - Ovaj popis je napravljen za par iznenađujuće vladara čvora za projektor je na pragu. -
85.46 kn 51.28 kn
Novi 3D Aluminijska identitet DIY naljepnica za uređenje zastava lubanje za dodge Ram Kalibar Putovanje Karavan Durango SRT stil vozila
Karakteristike: Metalni legura; Lijep dizajn kako bi poboljšali svoj ukus; Dizajna u skladu s izvornom veličine, da bi vaš automobil više originalni; Nikada ne blijedi ,ima i funkciju zaštite od vode, ulja i моющей tekućine; Jednostavnost instalacije, moderan ikonu vozila učinit će vaš automobil
17.09 kn 8.20 kn
Oznaka Na Spremniku 3D moto Gume Plinski Spremnik za Gorivo Jastuk Zaštitna Navlaka Naljepnica-Naljepnice Za Honda Suzuki
Opis: Naziv proizvoda: 3D Naljepnica za motor Dijelovi za preinake moto Naljepnice za zaštitu spremnika za gorivo iz plinskog goriva Naljepnice od хрустальной epoksida Personalizirane naljepnice za vozila Vitez Naljepnica Materijal proizvoda: kristalna epoksidna smola Masa
10.19 kn 4.17 kn
Obitelj EARLFAMILY 13 cm x 5,3 cm za auto Servis Auto Oprema Naljepnice Vodootporne Identitet Naljepnica na hladnjak Zaštitnik vrata automobila
Ako imate dodatne potrebe, možete me kontaktirati Podrška veleprodaje / Podrška za prilagođene naljepnice Opis: Naljepnice drže gotovo svim ravnim površinama!jednostavno očistite i ljepilo!Dugi vijek trajanja 5+ godina za vanjsku i 7 + unutarnje trajnosti Ukrasite svoj kombi, kamion,
13.61 kn 10.60 kn
Naljepnica Na retrovizor za vozila Alfa Romeo Giulia 147 156 159 Mito Stelvio Giulietta Sportiva auto oprema Naljepnica na vinilni zapis film
Naljepnica Na retrovizor za vozila Alfa Romeo Giulia 147 156 159 Mito Stelvio Giulietta Sportiva auto oprema Naljepnica na vinilni zapis film Lice: 100% potpuno novi i high-end brand. Učinite vaš automobil bolje i postanite jedinstven na cesti. Jednostavna instalacija, jednostavno
17.02 kn 13.61 kn
Ima Zabavne Naljepnice Vanjski Pribor Njemački Ovčar Ovčar Vinil Naljepnica Naljepnica Za Auto Dekor Crna/bijela
Ima Zabavne Naljepnice Vanjski Pribor Njemački Ovčar Ovčar Vinil Naljepnica Naljepnica Za Auto Dekor Crna/bijela 100% novi, kvalitetan i svestran oprema za sva vozila Ukrasite svoj automobil personalizirane naljepnica za automobil,koja će dati vašem automobilu personalizirane izgleda Podrška
25.57 kn 12.51 kn
Za Volkswagen VW POLO MK6 2018 2019 2020 Противоскользящая Poklopac ploči s instrumentima u automobilu Mat sjenilo Mat za ploču Tepiha Pribor
Za Volkswagen VW POLO MK6 2018 2019 2020 Противоскользящая Poklopac ploči s instrumentima u automobilu Mat sjenilo Mat za ploču Tepiha Pribor Dostava 1. Šaljemo robu širom svijeta, osim u nekim udaljenim područjima. 2. Narudžbe se obrađuju u roku od 24-48 sati
107.61 kn 91.48 kn
12 kom. Spiralno poklopac Brave vrata vozila za Changan CS15 CS35 CS75 CX70
Naslov: Vijak za zaključavanje vrata automobila Materijal: ABS plastika je Pogodna za: Proizvod je namijenjen za opću uporabu, tako da je pogodan za većinu modela automobila.Karakteristike: 1. Visoko kvalitetne ABS plastike i PP . 2. Proizvod dolazi s ljepilom 3 M ,jednostavan za instalaciju. 3. Zaštitite
13.40 kn
KARAVAN КЕМПЕРВАНА / NALJEPNICE /OZNAKA /GRAFIKA / SUDARAČ KUĆA NA KOTAČIMA 2X KOMBI ZA KAMPIRANJE
Poštovani kupci!Dobrodošli! Mi smo profesionalni proizvođač vinil naljepnica stroj za rezanje . Naljepnice O ur koriste najnoviju kinesku tehnologiju naljepnice, kako bi se osiguralo da naljepnice imaju jednobojnu, transparentni i lijep na izgled. Naše naljepnice vrlo
63.17 kn 34.73 kn
Rudarsko avantura grafika planinske šume automobilska oznaka za vozila ford Ranger raptor mitsubishi L200 isuzu Dma pribor
Karakteristike: -100% Potpuno novi i visoke kvalitete -Funkcija: Самоклеящийся i izmjenjivi,toplinu,bez skupljanja,vodootporan,izdržljiv,ukras za vaš automobil -Materijal:PVC Stavljanje naljepnice: 1.Očistite površinu vašeg automobila. 2.Otkinuti
34.12 kn 27.28 kn
Skidač ogrebotina na automobilu Utikač za Jeep Grand Cherokee Patriot Izdajnik Kompas Zapovjednik Wrangler Rubicon САХАЛА
Specifikacija: Tip: Odojak za Tegljač za popravak Automobila Materijal: Plastika, guma Količina: 1 komad Boja uređaja: Crna Veličina proizvoda: 6.6x5.5 cm Neto težina: 0,035 kg / 4,4 oz 1*Skidač Za Popravak Automobila Gubitnik 1. Nema ograničene
10.73 kn 9.78 kn
1 kom. krađe Kapice za zračni ventili Tijela kotača automobila, uz брелком za Chery Tiggo 2011 2 Pro 3 7 Pro 8 Iq Qq 1100cc A3 Auto Oprema
Ako vam je potrebno više fotografija,molimo vas, kontaktirajte nas Veličina: kao na slici Tehničke karakteristike: Naziv proizvoda:1 komad Auto-sklop ključ Kapice ventila gume s брелком Boja: crna U Isporuku Je Uključeno: 1 kom. auto ventil s ključem
23.86 kn 10.73 kn